Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 146 1.6 16V TWiN SPARK ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ще си я гледам разбира се,мен ми интересува нещо по-подробно да ми каже някой за Алфите,казват че горят много не са издържливи и некви такива.Общо взето това ме интересува.

Comment

Да ти кажа на кратко.. Неса икономични като ги настъпиш си лапат доволно,пъргави са сравнително,доставят голямо удоволсвтие от карането според мен алфите са висок клас автомобили на достъпни цени,комфортни са ,потдръжката не е ефтина но ако си я караш нормално проблеми няма да имаш!Ако я караш като мене и други съфорумци не всички даже бих казал еденични бройки ще я правиш доста често и ще работиш само за нея
      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

И още нещо да попитам,въпреки че не открих данни за 146 с такъв мотор, 1.5 ТС има ли 145/146 с такъв мотор

Comment

Първоначално публикувано от Серго_66
          .... почти всеки който питам ми казва,че Алфата не е кола.Благодаря ви предварително
          да прави са - Алфа не е просто кола, а наслада, страст, агресивност, комфорт и красота разбира се
          VW Jetta 1.8 90 hp - сега
          Устремен да стане собственик на АЛФА

Comment

Ще си я гледам разбира се,мен ми интересува нещо по-подробно да ми каже някой за Алфите,казват че горят много не са издържливи и некви такива.Общо взето това ме интересува.
            Еми горят си доста, някъде четох че разхода по книжка им е към 11 което мене мноо ме учуди. Но при нормално каране без мноо юркане може и на 10 да падне - а сюркането и 16/17. Лично аз все си казвам, че ще я карам моята "нежно",но това почти е невъзможно, самата кола си те преразполага да я настъпваш
            Alfa Romeo 145 T.S 1.6 /99 година

Малко луд, в рамките на нормалното!

Comment

Първоначално публикувано от plapla
              Еми горят си доста, някъде четох че разхода по книжка им е към 11 което мене мноо ме учуди. Но при нормално каране без мноо юркане може и на 10 да падне - а сюркането и 16/17. Лично аз все си казвам, че ще я карам моята "нежно",но това почти е невъзможно, самата кола си те преразполага да я настъпваш
              Прав сте колега, аз книжката я имам и 11 е разхода за градско, за извън градско дават около 7, а смесен 8-9, а аз след като смених сондата докарвам разхода по книжка, без много юркане, ама не и като баба, разбира се (умерено юркане, където е необходимо).
              Alfa 145 1.6 TS 16V '99
              Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Та последен въпрос, 1.4 Боксер или 1.6 16V ТС ,че още се двуума между двете

Comment

1.6 16v
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Колеген, незнам. моята е ТS но като чета из форума май излиза че Боксера е по здрав Иначе аз от моят ТS съм доволен, като махнем разхода но тръпката си е тръпка
                    Alfa Romeo 145 T.S 1.6 /99 година

Малко луд, в рамките на нормалното!

Comment

Още като влезнеш в www.Alfaromeo-bg.com първата страница и можеш да видиш кой модел с какви двигатели разполага.Незнам ти каде си проверявал и търсил.
                      Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                      Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                      Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                      Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                      Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Значи решил съм да си взема по-малкия двигател 1.4 TS. А гледам тука питат за подръжката което мноо не ме засяга шото продавам авточасти, а повече ме интересува дали някой знае колко гори?
                        Не ме бърка нищо!!!

Comment

Колеген, незнам. моята е ТS но като чета из форума май излиза че Боксера е по здрав Иначе аз от моят ТS съм доволен, като махнем разхода но тръпката си е тръпка
                          Приятел питай няко монтьор със по-голям стаж да ти каже кой е по-добрия двигател.
                          Не ме бърка нищо!!!

Comment

по-по-надоло

Comment

При здрава кола и спокойно каране разхода не е много висок - извинградско 6 л. , градско 8-9 (в Кюстендил) . Карам с V-Power и мисля че разхода е по-малък отколкото с обикновен(може и да си въобазявам).
                              Alfa Romeo 145 1.4 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от pipol
                                Та последен въпрос, 1.4 Боксер или 1.6 16V ТС ,че още се двуума между двете
                                Вземи си 1.6, най-малкото, защото ТС трябва да е по-нова година от боксера, а нали знаеш, че и годинките са от значение, а и требе да върви повече, все пак е 120 коня
                                Alfa 145 1.6 TS 16V '99
                                Toyota Corolla 1.4 VVTi

Comment

Working...
                                X